TARIM VE SANAT ÖĞRENCİLERİ KAMPÜS ALANINDA ÇİÇEK DİKİMİ ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİLER

13 Haz

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Yrd.Doç.Dr.Hülya ÜNVER ve Doç.Dr. Emine Demir ÖZDEN ile birlikte kampüs alanında çiçek dikimi çalışmaları gerçekleştirdiler. Öğrenciler ortak yaşam alanları olan kampüslerini güzelleştirmek ve keyifli zaman geçirmek için biraraya geldiler. Görme engelli öğrencilerin de katıldığı organizasyonda diktiği fidanın gelişimini gözlemleme fırsatı bulacakları için heyecanlı olan öğrenciler, kampüsü güzelleştirmek ve daha yaşanılabilir kılmak adına benzer çalışmaların devam etmesini istediler. Toplumsal yaşamın vazgeçilmez kavramları olan tarım ve sanat programları öğrencilerinin bu çalışma sırasındaki sıcak ilgisi, kaynaşması ve gösterdikleri performans ileride yapılacak organizasyonların devamlılığı açısından oldukça umut vericiydi.