Öğrenci, Akademik ve İdari Personel Tanışma Kokteyli Düzenlendi

10 Kas

Fakültemize yeni kayıt olan I. Sınıf öğrencileri; Fakültemizin II. ve III. sınıf öğrencileri, Akademik-İdari personelleri ile tanışmaları, kaynaşmaları için düzenlenen kokteylde bir araya geldi.

Fakültemizin 2017-2017 eğitim-öğretim yılında aramıza katılan I. sınıf öğrencilerimizin Fakültemizin üst sınıflarında okuyan arkadaşlarını, hocalarını ve idari personelleri tanımaları, uyum sürecinde sorun yaşamamaları, Fakültemizin fiziki alanlarını tanımaları, eğitim imkanları hakkında bilgi almaları ve ihtiyaç duydukları konularda hangi personelden destek alabilecekleri hakkında bilgilendirildiler.

Fakültemizin Dekan Vekili Prof.Dr. Ahmet Uludağ’ın açılış ve tanıştırma konuşması ile başlayan toplantı öğrencilerimizin merak ettikleri konulardaki soruları ve sohbeti ile sona erdi.