Dekan Yardımcımız Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı Kapsamında Jüri Üyesi Olarak İl Proje Değerlendirme Toplantısına Katıldı

28 May

Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı 2018 yılı uygulama esasları gereğince Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında; Jüri Üyeleri Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serpil Uğraş, Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı, Düzce Ticaret Borsası Genel Sekreteri H. Fırkan Komit ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Düzce Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ın katılımıyla İl Proje Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Değerlendirme toplantısı kapsamında, kadın çiftçilerin tahıllar, yemeklik dane baklagiller, seracılık, yem bitkileri, tıbbi- aromatik bitkiler, bağcılık, sebzecilik, meyvecilik, çiçekçilik, küçükbaş-büyükbaş hayvancılık, arıcılık, kümes hayvancılığı, sepetçilik, dokuma, işleme- pazarlama, aile işletmeciliği ve kırsal turizm konularında hazırladığı 75 proje jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek proje değerlendirme tablosunda yer alan kriterlere göre puanlamalar yapıldı. Değerlendirme sonucunda dereceye giren ilk on proje sahibi kadın çiftçimiz belirlenmiştir.

zdbf