Dekanımız Mera Açılışına Katıldı

28 May

Mera Islah ve Amenajmanı Projesi kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Cumayeri İlçesine bağlı Avlayan Köyü Merası düzenlenen törenle açıldı.

Mera açılış törenine, Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanlığından Fevzi Kaçar ve Gültekin Öçalan, Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener, Avlayan Köyü Muhtarı Mustafa Koz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, akademisyenler, İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Düzce Merkez Işık İlkokulu öğrencileri ile köy halkı katıldı.

Tören etkinlikleri Düzce Merkez Işık İlkokulu folklor ekibinin gösterisi ile devam etti. Daha sonra Avlayan Köyü ''En Güzel Buzağı" yarışmasında dereceye giren yarışmacılara Protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Ardından meranın açılış kurdelesi kesildi ve tören yapılan ikramla son buldu.

zdbf