Fakültemiz 4. Sınıf Öğrencisi Genç Araştırmacı Bursu kazanarak 5.Ulusal Tarım Kongresi’nde Üniversitemizi Temsil Etti

25 Eki

Bitki Koruma Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Nida KÜLCÜOĞLU 06-08 Eylül 2018 tarihleri arasında
Bursa’ da düzenlenen “5.ULUSAL TARIM KONGRESİ” ‘ne, katılım göstererek Fakültemizi temsil etti. Kongre katılımcıları arasında Öğrencimiz Nida KÜLCÜOĞLU, Genç Araştırmacı Bursu kazanmış ve Dekanımız Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ ve Arş. Gör. Şükran YAYLA ile birlikte hazırladıkları “Düzce İlinde Ricania japonica Melichar (Hemiptera: Ricaniidae)’nın Konukçu Bitkilerinin Belirlenmesi ” isimli poster bildirisini sunmuştur.

Genç Araştırmacı Bursu kazanarak kongreye katılım sağlayan öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamı dileriz.