Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültemizde Açık Kapı Uygulamasının 9.’su gerçekleştirildi.

08 Kas

Fakültemizde “9. Açık Kapı Günü” 06 Kasım  2018 tarihinde gerçekleştirildi. Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın, sorunlarını, iyileştirme önerilerini ve değerlendirmelerini dinlemek üzere başlatılan açık kapı gününe yoğun ilgi vardı. Açık Kapı Gününde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, Üniversitemiz paydaşları ile bir araya gelerek görüş ve fikirlerini dinledi. “Açık Kapı Günü ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, “Değer Üreten Üniversite” olmanın gereği tüm düşünce ve önerilere açık olduklarının ve hepsini önemsediklerinin altını çizdi. Tüm mensupların düşünce ve önerileriyle Fakültemizin daha iyi yerlere geleceğini ifade eden Prof. Dr. Öztemiz, 9. Açık Kapı Gününe katılarak görüş ve önerilerini paylaşan herkese teşekkür etti.