“Askerimize Destek Bayrağımıza Selam” Yürüyüşü

05 Mar

Üniversitemizin; Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve güvenliği için kahramanca savaşarak Suriye’de şehit düşen askerlerimize saygı, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek ve şanlı Bayrağımıza bağlılığımızı göstermek amacıyla düzenlenen “Askerimize Destek Bayrağımıza Selam” Yürüyüşü’ne Fakültemizden tam destek bir katılım sağlandı.

Başta Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ olmak üzere, Akademik ve İdari Personelimiz ile Öğrencilerimizin katıldığı yürüyüşte; Askerimize destek olmak, onlara güç vermek amacıyla Bayrağımız dalgalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR yaptığı konuşmada: “Bugün gösterdi ki geleceğimiz emin ellerde. Sizi yetiştiren anne, baba ve bu vatandan Allah razı olsun. Bu gençlik, vatanımızın, bayrağımızın, devletimizin bekası için güvencemiz. Huzur kaynağımız. Tüm öğrencilerimizden ricam, bu anı asla unutmayın. Aynı ruh, heyecan ve birliktelikle ihtiyaç duyulan her anda tereddüt etmeden orada olacağınızı biliyoruz.” şeklinde konuştu.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fuat Akdemir’in, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, istiklali ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için şehit olan askerlerimize rahmet, kahraman askerlerimize de şanlı yürüyüşünde zaferler kazanması için yaptığı dua ile etkinlik sona erdi.

Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz