Fakültemizde 25. Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

05 Mar

Fakültemizde iç ve dış paydaşlarımızın sorunlarını, eleştirilerini, gözlem, tespit ve önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla 03.03.2020 Salı günü 25.’si gerçekleştirilen “Açık Kapı Günü” ‘nde Fakültemiz Dekanı Sayın Prof Dr. Sevcan ÖZTEMİZ Fakültemizin “Tarım ve Doğa” Topluğundan temsilci öğrencileri makamında ağırladı.

Öğrencilerimiz Fakültemizde eğitim gören arkadaşları adına Fakültemizde gerçekleştirilmesini istedikleri dilek, temenni ve önerilerini doğrudan Fakültemiz Dekanına iletme fırsatı yakaladılar. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Dekanımız öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almaları için çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği bilgisini öğrencilerimizle paylaştı.

Tüm mensupların düşünce ve önerileriyle Fakültemizin daha iyi yerlere geleceğini  ifade eden Prof. Dr. Öztemiz, 25. Açık Kapı Gününe katılarak görüş ve önerilerini paylaşan herkese teşekkür etti.